Redken

REDKEN Diamond Oil Glow Dry Facebook Cover

SCALP RELIEF OIL DETOX Efficiënte professionele verzorging voor de vette hoofdhuid.Bij ons verkrijgbaar:
Shampoo
Leave-in treatment
SCALP RELIEF DANDRUFF CONTROL  Krachtige professionele behandeling tegen roos.Bij ons verkrijgbaar: ShampooConditioner Leave-in treatment CALP RELIEF SOOTHING BALANCE  Kalmerende behandeling voor de gevoelige hoofdhuid.Bij ons verkrijgbaar: Shampoo
Conditioner Leave-in treatment

Redken doet al meer dan 40 jaar wetenschappelijk onderzoek naar haar.

Deze kennis heeft nu geleid tot een nieuwe en unieke salonbehandeling.

redeken1

CHEMISTRY SYSTEM. INTENSE NEEDS. ADVANCED SOLUTIONS.

Waarom het Chemistry System? Chemische behandelingen als kleur en permanent kunnen zorgen voor het zwellen van het haar waardoor het haar verzwakt. Het haar ziet er dof uit en voelt ook beschadigd aan. Mechanische schade aan het haar wordt veroorzaakt door dagelijkse handelingen als borstelen en föhnen. Chemistry System is gebaseerd op een unieke combinatie van formules die een zeer diepe verzorging bieden door een hoge concentratie van actieve ingrediënten. Dit maakt Chemistry System tot een unieke service die de geavanceerde technologieën van Redken combineert met de professionele kennis van de kapper. Het chemistry System biedt zo een snelle oplossing voor de specifieke behoeften van het haar en de wensen van de klant. Hoe werkt het Chemistry System? Het Chemistry System bestaat uit 2 of 3 stappen. De eerste stap is een shot, dit boost je haar met een hoge concentratie van specifieke ingrediënten. Hierdoor wordt de structuur van het haar verbeterd. vervolgens wordt de pHix pHase over het haar gesprayd om de ingrediënten vast te zetten in het haar. Eventueel kan een derde stap, een treatment, worden toegepast. Dit geeft het haar een extra verzorging en maakt het soepel en glanzend.

Redken for men

Nieuw bij DE KAPPER (de herenafdeling van Berteke) de compleet nieuwe haarprodukten van REDKEN voor de man. Alleen te koop bij de REDKEN kapper, voor verkoop en advies moet u zijn bij DE KAPPER.